söndag 1 mars 2015

Uppdatering x2

Uppdatering: Jag har läst inkräktaren ... en snabb titt på HÖ:s hemsida där jag läste "baksidan" löste det problemet.

Har reserverat "Ängeln" på biblioteket och ser fram emot att hämta och sedan läsa den också.

Uppdatering från veckan:

Min systerdotter S kom i onsdags vid lunchtid, de hade sportlov i Stockholm den här veckan. Storebror J föredrog att stanna hemma med TV-spel och inbokade kebab-besök med polarna. S och jag har hunnit med mysig tjej-lunch på stan (Espresso house), shoppat nya örhängen till S (infektion i örat) och pärlplattor till killarna, hon har varit med på kontoret och suttit med på en föreläsning jag gav i fredags. Stannade med killarna på förskolan torsdag tills efter lunch (A hade tagit henne i handen, "kom S kom," flera gånger för att visa saker; J hade velat upp i Ankis famn under uppropet trots att det inte var hans tur -- efter lite skrik fick han som han ville och stackars upproparen fick stå bredvid. Tydligen bra att vara yngst ibland). En sväng på universeeum i fredags eftermiddag för att titta på aporna. Endast 2 apor vakna, de andra hade gått och lagt sig!


Vädret har varit ljuvligt, känns nästan som vår vissa dagar. Blåare himmel och ingen nederbörd. Igår morse var jag och lämnade S på tåget innan 8.00 och sedan var vi ute med killarna både förmiddag (Slottsskogen -- Plikta och labyrinten) och eftermiddag (daycare-park).

Hmmm, höger eller vänster?

Bra labyrint-takt
Idag vaknade vi till sleet (snöblandat regn). Vi var utan kaffe så kl 7.00 klädde hela familjen på sig och tog en promenad till favorit-affären, ligger 3 minuter hemifrån.


Bilderna från i höstas, vädret är blötare och himlen gråare idag
Köpte också ravioli, samma vi åt igår. Den var så vidunderligt god att det blir nog samma idag igen. Hittade ingen bild på Kantarellpastan, så denna bild får duga:

Source: http://norrkoping.matvaran.se/i_vara.asp?7318690011200
Nu sover killarna middag (i stora sängen, A har fått dille på att sova där! Kan inget annat säga än att jag njuter av att ha hans lilla kropp bredvid mig i sängen), får se om vi vågar oss ut då de vaknat. Kanske en promenad med alla regnkläder på ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar