lördag 9 januari 2016

Sjuk lördag och in-laws på besök

Livet har varit som en virvelvind sedan vi landade i Kalifornien 1 juni i år. Sommaren var otroligt lat och skön, jag tog med killarna till en park i 2-3 timmar innan hettan blev alltför svår, sedan hängde vi hemma, fixade med huset, åkte till barnmuséet (musem som egentligen fungerar som lekplats för barn 6 mån - 10 år, vi köpte återigen medlemsskap så vi kan åka dit någon gång i veckan), eller hängde vid poolen. A är inte jätteförtjust i att bada - kraken fryser jämt - så det blev inte så mycket häng vid poolen som man kanske kunde tänka sig.



"The School Park" -- egentligen en skola på promenadavstånd där vi gärna leker då skolan är stängd

Jag började jobba igen i slutet på augusti och terminen slutade nu 4:e januari. Har åtagit mig lite extra-arbete under terminens gång så det har varit alltför mycket faktiskt. Min kusin kom och hälsade på några nätter i oktober med sin pojkvän och en studiekamrat. Det var roligt för killarna att leka med några i 20-årsåldern som har den energi en annan inte har :)

Leker med magneter på barnmuséet
Över jul och nyår tog vi det otroligt lugnt, var hemma och bara njöt av att umgås med varandra och kramas. Nu är det inte många dagar kvar innan terminen börjar på nytt och med det ett ny hektisk tid. Vet med mig att det kommer lite ytterligare extra-jobb, men detta är sådant jag trivs med och som betalar extra. Trots det så är det en oro och en stress. Ett evigt avvägande mellan att jobba eller hänga med kidsen. Se till att mejlboxen är tom (det är den aldrig) eller hinna handla på vägen hem. Otroligt att en kan klara sig utan mjölk i tre dagar egentligen .... Sådant var definitivt lättare i Göteborg, där en kunde dra in på kvarters-ICAn på vägen hem från jobbet. Här kan det kännas bökigt med att köra extra kilometrar och in på knökfulla parkeringsplatser för att handla ett par varor. Nej fy bubblan.

Over and out. Försöker komma tillbaka hit lite oftare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar